Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Maxes en Corona: wij werken deels thuis

We leven in ongekende tijden. Maxes heeft een aantal stappen ondernomen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen met behoud van de bedrijfscontinuïteit voor onze klanten. We hebben al vele jaren ervaring met op afstand werken, dus aan de oproep zoveel mogelijk thuis te werken hebben wij direct gehoor gegeven. Deze verandering is voor ons relatief soepel verlopen en dus blijven we op het hoogste niveau prestaties, beschikbaarheid en veiligheid bieden.

Telefonische bereikbaarheid
Het kan echter gebeuren dat onze telefonische bereikbaarheid iets minder is dan u van ons gewend bent. Vanzelfsprekend is ons 06-nummer altijd bereikbaar voor klanten met een SLA, maar de vaste lijn kan met name aan het begin van de ochtend onbezet zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Klanten bezoeken en ontvangen
Wij zitten graag naast de klant, maar dat kan nu even niet. Het advies van de overheid luidt immers dat we de onderlinge afstand, de zgn. social distance, vergroten naar 1,5 meter om het virus te kunnen verslaan. Om deze reden zullen wij presentaties en overleg op afstand verzorgen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar!