Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Een domeinnaam registreer je zelf!

Als je een domeinnaam wilt vastleggen, dan wil je dat snel kunnen. Daarom kun je dat bij Maxes helemaal zelf regelen in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam
Stap 2Indien beschikbaar, klik op KOOP.
Stap 3Voeg je gewenste hostingproducten toe. Denk hierbij aan ruimte voor je website of aan e-mailadressen.
Stap 4Vul je persoons- en betaalgegevens in en druk op REGISTREER.

Alle domeinnamen van de wereld

Of je nu een .NL domeinnaam wilt registreren, de domeinnamen binnen de Benelux, heel Europa of van een ander continent: we maken het mogelijk met slechts enkele muisklikken. In de meeste gevallen gewoon live, dus zonder papierwinkel. In zeldzame andere gevallen zullen we je persoonlijk begeleiden. Deze uitgebreide keuze én service maakt Maxes uniek in Nederland.

Aantrekkelijk geprijsd

In deze roerige tijden loont het zeker om al je domeinnamen onder te brengen bij Maxes. Om te beginnen: het verhuizen van een domeinnaam is een peulenschil. En hoe meer domeinnamen je hebt, hoe hoger je korting. Dat is interessant, zeker ook voor professionals als reclamebureaus en webdesigners die domeinnamen voor derden beheren.

Eenvoudig beheer

Het compleet vernieuwde DomeinBeheerSysteem van Maxes is misschien wel het meest doordachte en gebruiksvriendelijkste systeem van Nederland. Niet alleen beheer je via Mijn Maxes op eenvoudige wijze al je domeinnamen en hostingproducten. Je kunt er meteen verregaande administratieve handelingen uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld specifieke factuurkenmerken toevoegen, als je wilt zelfs op domeinnaamniveau.