Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

DomeinBeheerSysteem

Als je een domeinnaam hebt gekocht, wil je er natuurlijk volledige controle over kunnen uitoefenen. Maxes biedt je die mogelijkheid als geen ander! We hebben enorm veel marktonderzoek gedaan en de beste ideeën van onze collega's gecombineerd met onze eigen vindingen. En dat merk je!

Live registratie

Praktisch alle domeinnamen worden live geregistreerd. En met live bedoelen we: klaar terwijl je klikt. Dat is niet alleen interessant bij nieuwe domeinen, waar snelheid vaak een vereiste is, maar tevens voor verhuizingen: verhuis je een website naar Maxes, dan krijg je eerst de beschikking over je hostingpakket zodat je je website kunt inrichten en e-mailadressen aan kunt maken. Pas als je daarmee klaar bent, vul je de verhuiscode in en is het secondenwerk voor je site geruisloos is verhuisd.

Screenshots

DNS

Onze nameservers (die zich overigens in Amsterdam en Groningen bevinden) zijn volledig geschikt voor IPv6, PTR en SPF. Onze DNS-interface werkt zeer intuïtief. Heb je een eigen server? Dan stel je standaard DNS-records in die je middels een unieke maar handige macro zó kunt gebruiken voor al je domeinen. Heb je meerdere servers? Kopieer dan met 2 klikken de DNS-instellingen van een reeds bestaand domein. Waarbij onze slimme software uiteraard beide domeinnamen herkent en de juiste waarden invult bij bijvoorbeeld de MX-records.

Handles

Reclame-, en webdesignbureaus die vooral domeinnamen registreren voor hun klanten, zijn uiteraard content met onze strikt gescheiden handle-database. Een handle is een klantcode waarmee wij via EPP communiceren met registries als SIDN. Achter zo'n klantcode gaan dus gegevens schuil van jouw klanten. Daarom hebben wij deze database strikt gescheiden van onze klantendatabase: jouw klant krijgt nimmer mail van ons. Terwijl jij, als onze klant, bij het aanvragen van een domeinnaam slechts de juiste handle hoeft te selecteren! Die je natuurlijk ook zo weer kunt wijzigen of aanpassen bij een verhuizing. Gemak dient de mens, nietwaar?

Financiën

Wij vinden het zelf nooit leuk als we slecht omschreven facturen krijgen. Of als een factuur op een verkeerde afdeling terecht komt. Uniek is dat je bij ons zelf voor een belangrijk deel kunt bepalen hoe jouw factuur er uit komt te zien, bij wie hij terecht komt, ja: zelfs hoe hij daar terecht komt en in welke taal!
Voorzie je factuur bijvoorbeeld van jouw vaste unieke kenmerk. Stuur hem aan je secretaresse. Stel hem op in het Engels. Of zet er per domeinnaam achter voor welke klant hij is zodat je hem extra snel kunt doorrekenen. Liever per post dan per mail? Met een muisklik is dat geregeld.

Samen net zo sterk

Het mooiste hebben we nog niet verteld: al bovenstaande uniciteiten zijn niet alleen per domeinnaam instelbaar, maar ook voor groepen domeinnamen. Wij weten natuurlijk niet hoe jij je domeinnamen wilt groeperen, dus dat bepaal je helemaal zelf. Maak een groep aan voor Klant A, of voor Server X. Of voor .com domeinnamen (in welk geval we je eerder adviseren eenvoudigweg te filteren op .com), of combinaties. Want vanzelfsprekend kun je een domeinnaam in meerdere groepen plaatsen.