Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Korting op domeinnamen?

Daar hoef je niet om te vragen: die krijg je!

Zoals je wellicht gezien hebt, hebben we voor populaire domeinnamen als .NL en .COM altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Toch denken wij ook aan de toekomst. Waar collega's vaak hoge prijzen rekenen na het eerste jaar, blijven wij zeer vriendelijk geprijsd.

Daar houdt het niet mee op. Want al vanaf 25 domeinnamen krijg je extra korting. Op al je domeinnamen! Dit betekent: optimaal profiteren van aanbiedingen en een zeer interessante prijs voor de toekomst.

Rekenvoorbeeld

Je hebt 25 .NL domeinnamen. Verhuis deze naar Maxes en geniet in het eerste jaar van een aantrekkelijke korting. In de vervolgjaren betaal je geen € 6,99, maar slechts € 6,50. Daarmee is Maxes gemiddeld zo'n 1 tot 6 euro goedkoper dan de concurrent. Bij 25 domeinnamen bespaar je jaarlijks al snel 100 euro. Dat voordeel wordt alleen maar groter als de teller de 100 en 250 passeert.

Direct korting

Zodra je teller de 25, 100 of 250 domeinnamen is gepasseerd, krijg je de juiste prijs in beeld. Direct. Wil je vooraf een maatwerkofferte? Bereken dan je voordeel in onze offertemodule!

Weg is weg

Domeinnamen komen maar één keer in aanmerking voor de actietarieven. Zeg je een domeinnaam op, of verhuis je er een weg en haal je hem later terug naar Maxes? Dan beschouwen wij hem niet meer als een nieuwe domeinnaam, maar als een oude. Je krijgt dan ook de reguliere prijs die hoort bij jouw staffel. Maar dat is logisch.