Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Veilig op internet

'Maak het ze niet te gemakkelijk'. Dit reclamespotje over inbrekers hoor je overal. De huisdeur op slot, je ramen dicht als je weggaat. Een open deur - letterlijk en figuurlijk - zul je denken, maar denk je er ook aan om je eigen computer te beveiligen? Door niet op tijd Windows-updates te installeren laat je de ramen op je computer wagenwijd open staan. En zeg eens eerlijk: heb je je anti-virus programma wel gecombineerd met software die malware en ransomware uitschakelt?

Goede software om je computer malware- en virusvrij te houden is onontbeerlijk om altijd van je bestanden te kunnen genieten. En natuurlijk maak je regelmatig back-ups!

Zelf gebruiken wij - naast de gratis versie van AVG - het programma MalwareBytes. Deze software spoort meer rommel op dan de grote jongens, maar nog belangrijker: je computer blijft snel! Heb je last van een trage computer? Grote kans dat je gebruikt maakt van een duurbetaald "internetsecurity pakket". MalwareBytes is een heel licht programma, waardoor je computer lekker snel blijft werken. Het kost 40 euro per jaar, maar geloof ons: dan heb je ook wel wat!

Meer informatie over MalwareBytes vind je hier.