Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Alles onder controle: DirectAdmin

Kies je voor webhosting bij Maxes, dan maak je wellicht voor het eerst kennis met de beheersoftware van DirectAdmin. Met deze krachtige serverprogrammatuur ben je in staat om op begrijpelijke wijze al je afgenomen hostingdiensten te beheren. Vanzelfsprekend in het Nederlands.
logo DirectAdminMet DirectAdmin kun je bijvoorbeeld subdomeinen en databases beheren, mappen beveiligen met een wachtwoord, eigen error-pagina's maken, cronjobs instellen en inzien hoeveel schijfruimte en dataverkeer je hebt gebruikt. Tevens is er een krachtige tool aanwezig waarmee je snel en eenvoudig de schrijfrechten van bestanden en mappen kunt beheren.

Email

Indien afgenomen kun je ook emailadressen aanmaken, inclusief afwezigheidsberichten, forwarders en nog veel meer zaken die de digitale communicatie van je bedrijf naar een hoger plan tillen. Webmail is vanzelfsprekend inbegrepen, zodat je ook op vakantie je mail kunt behandelen.

Extra luxe: InstallaTron

Maxes heeft haar servers van InstallaTron voorzien. Met dit hulpprogramma installeer je met één klik veelgebruikte software als WordPress, Joomla of Magento.