Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Email bij Maxes: compleet en toch goedkoop

Email is niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Thuis, op kantoor of onderweg op je smartphone. Welke keuze je ook maakt: Maxes zorgt er voor dat het werkt.
Bij je domeinnaam bestel je met één muisklik de emailoplossing die jou op het lijf geschreven is. Al onze mailboxen zijn standaard voorzien van 1.024 MB schijfruimte. Heb je meer nodig? Een mailtje naar ons is voldoende om je mailbox ad. € 7,50 per jaar uit te breiden met een extra GB schijfruimte! Kies uit de volgende mogelijkheden:

Alleen domeinnaam

Hoogst waarschijnlijk wil je geen email ontvangen op deze domeinnaam. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf een mailserver hebt geregeld. Een exchange-server bijvoorbeeld (al raden we je dan wel bSMTP + spamfilter aan). Hoe dan ook: je kunt gratis gebruik maken van onze DNS om je mail de juiste weg te wijzen.

Doorstuurservice

Je hebt al een emailadres. Bijvoorbeeld: pietjepuk@gmail.com. Bij je domeinnaam wil je dat email aan info@jouwdomeinnaam.nl wordt doorgestuurd naar dat pietjepuk-adres. Het spreekt voor zich dat je zelf kunt bepalen welke adressen waar naartoe worden gestuurd.

Onze prijs: € 5,- per jaar.

Emailpakket

Middels een gebruiksvriendelijk systeem maak je zelf emailadressen. Voor jezelf, medewerkers of familie. Met POP3 zodat je met Outlook, Thunderbird of Windows Live Mail aan de gang kunt. Natuurlijk met webmail en IMAP, want je wilt natuurlijk ook op je iPhone mail lezen.

Onze prijs: € 15,- per jaar.

Email + spamfilter

Hierbij hebben we het standaard mailpakket uitgebreid met het beste op de markt inzake spam-, en virusfilters: SpamExperts zorgt er voor dat je mailbox schoon blijft. Een prettige gedachte!

Onze prijs: € 27,- per jaar.

bSMTP + spamfilter

Heb je een Exchange-server? Wij zorgen er voor dat je mail door SpamExperts email spam- en virusvrij is gefilterd. Maar ook bewaren we je mail als je eigen Exchange-server het eens niet doet. Zo mis je nooit mail!

Onze prijs: € 12,- per jaar.

Mailzeker

Wil je niet alleen een schone inbox, maar er ook zeker van zijn dat de mail die je zélf verzendt gegarandeerd aankomt (mits virusvrij)? Dan is Mailzeker de beste optie: je mail wordt hierbij verzonden door SMTP-servers die als uiterst betrouwbaar bekend staan!

Onze prijs: € 50,- per jaar