Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Installatron: Click & play!

Voor jouw gemak hebben wij onze servers voorzien van Installatron. We kunnen heel erg ons best doen om uit te leggen wat dit is en hoe het precies werkt, maar we kunnen er ook kort over zijn: Met één muisklik installeer je jouw favoriete software!
logo DirectAdminBijna alle bekende softwarepakketten kunnen met een enkele muisklik worden geïnstalleerd. Denk bijvoorbeeld aan WordPress, Joomla, Concrete5, Magento en PrestaShop. Daar houdt het niet mee op: even snel zorg je er voor dat de geïnstalleerde pakketten ook up-to-date blijven. Zodat je zeker weet dat jouw website, forum of webwinkel veilig is en veilig blijft. Heb je genoeg van je pakket? Ook het opruimen is zo gepiept.

Welke pakketten?

In totaal heb je keuze uit maximaal 100 software-pakketten die je kunt installeren. De software is gerangschikt in categorieën als: Gemeenschapsvorming, Content management, eCommerce en zakelijk, Foto's en bestanden, Statistieken en enquêtes, en een kopje Diversen waaronder tools als zoekmachines en contactformulieren.