Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Wij zijn jouw systeembeheerder. Ook van je VPS!

Een eigen VPS of fysieke server, zonder de kopzorgen van het onderhoud? Managed hosting bij Maxes is het antwoord waar je naar zoekt. In de vele jaren van ons bestaan is goed serverbeheer een echte expertise van ons geworden.

Waarom Managed hosting door Maxes?

  • Jarenlange ervaring met systeembeheer, in het bijzonder met Linux, al dan niet in combinatie met DirectAdmin
  • Aanbevolen door TransIP, de grootste internetprovider van Nederland
  • Wij helpen je ook als jouw server niet bij ons is afgenomen. We gunnen iedereen, als één van de weinige systeembeheerders in Nederland, een boterham
  • Verschillende SLA's mogelijk. Van het kleinste abonnement waarbij wij wat updates doen en storingen verhelpen, tot abonnementen waarbij onze medewerkers binnen een uur fysiek naast jouw server staan. Met kerst. Om 3 uur 's nachts. Met min tien. Afijn: je snapt ons.
  • Dat we zeer discreet en zorgvuldig met jouw data en inloggegevens omgaan, spreekt voor zich!
Desgewenst gaan wij ook op basis van uurtarief voor je aan de gang.
  • Op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur is dat € 95,- per uur
  • Buiten kantooruren en op feestdagen is dat € 275,- per uur
In verband met nummerherkenning helpen wij nieuwe klanten uitsluitend tijdens kantooruren.

Prijsvoorbeelden abonnementen

Voorbeeld 1
Je hebt een VPS met DirectAdmin bij TransIP. Wij hoeven voor jou af en toe wat updates uit te voeren, of in geval van nood een storing te verhelpen.
Prijs: 25,- per VPS per maand

Voorbeeld 2
Je hebt een cluster met servers draaien in Amsterdam. Je wilt dat deze servers door ons worden getweakt, altijd over de nieuwste versies van bijvoorbeeld PHP beschikken, en als de nood aan de man is, moeten wij naar Amsterdam om binnen 2 uur hardware te vervangen.
Prijs: 100,- per server per maand

Voordelig verzekerd

Gemiddeld rekenen wij een vaste prijs van 49 euro per server per maand. Met deze "verzekeringspremie" voorkom je onaangename verrassingen. De ene maand zijn we 2 uur bezig, dan gebeurt er zo 4 maanden niets. Een huwelijk gaan wij aan voor twaalf maanden. Scheiden kan na het eerste jaar per maand. Wedden dat wij over een jaar nog smoorverliefd zijn?