Registreer je domein:

Domeinmandje

Je hebt (nog) geen domeinnamen of hostingproducten in je mandje.

Je website bij Maxes: snel en betrouwbaar

Maxes biedt de juiste oplossing voor elke website, van groot tot klein. Met absoluut zeer interessante tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit, snelheid en backups. En natuurlijk groeien onze hostingoplossingen naadloos mee met jouw ambities.
Bij je domeinnaam bestel je met één muisklik de website-oplossing die jou op het lijf geschreven is. Kies uit de volgende mogelijkheden:

Alleen domeinnaam

Leg je domeinnaam vast uit strategische overwegingen. Heb je zelf een webserver? Je kunt gratis gebruik maken van onze DNS om al het verkeer de juiste weg te wijzen.

Doorstuurservice

Heb je al een website en wil je dat je nieuwe domeinnaam doorschakelt? Dan is dit wat je zoekt: je kunt kiezen uit de officiële 301-redirect, of een frame waarbij je domeinnaam in de adresbalk van de browser blijft staan. Dit stel je natuurlijk zelf in.

Onze prijs: € 5,- per jaar.

Visitekaartje

Is de tijd voor een eigen site nog niet rijp, maar wil je wel je logo en adresgegevens achterlaten? Kies dan voor het visitekaartje. Middels ons heldere Domeinbeheersysteem kun je zelf je pagina opmaken.

Onze prijs: € 5,- per jaar.

Hosting klein

Ons kleinste hostingpakket bevat geen database, maar wel alle ruimte die je nodig hebt om snel, simpel en uiterst goedkoop een eigen website op het internet te zetten. Bijvoorbeeld met iWeb.

Onze prijs: € 15,- per jaar.

Hosting normaal

Dit hostingpakket bevat alles dat een normale site nodig heeft: database, cronjobs... Prima voor een eigen weblog met WordPress. Dit pakket volstaat voor de meeste MKB-ers en verenigingen. En met Installatron installeer je 83 Open Source pakketten volautomatisch!

Onze prijs: € 30,- per jaar.

Hosting groot

Dit hostingpakket is speciaal geschikt voor grotere websites die veel eisen van de server. Denk aan Magento of andere webwinkels. Keuze genoeg, want met Installatron installeer je 100 Open Source pakketten volautomatisch!

Onze prijs: € 60,- per jaar.